eTwinning Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Okulumuz İngilizce öğretmeni Emre YERLİKAYA önderliğinde, 3-A sınıfı öğrencileriyle “Recycle, Spin the World” – “Geri dönüştür, Dünyayı Döndür”” adlı eTwinning projesi yürütülmektedir. Bu proje bir geri dönüşüm projesidir. Projenin amacı öğrencilere geri dönüşüm bilinci kazandırmak, kelime becerilerini geliştirmek ve farklı kültürler tanımaktır. Proje boyunca yapılacak etkinlikler proje sayfası olan “Twinspace”de paylaşılacaktır. Bu sayede katılımcı öğrenciler dijital Web 2.0 araçlarını kullanmayı da öğreneceklerdir.

Projedeİspanya,İtalya, Sırbistan ve Türkiyeolmak üzere toplam 4ülkeyer almaktadır.

Proje boyunca okul tanıtımı, öğrenci tanıtımı, geri dönüşümle yeni obje oluşturma gibi görevler olacaktır. Bu görevlerin bazıları yazılı bazıları da video sunumu şeklinde olacaktır. Projemizin bağlantı linke aşağıda verilmiştir. J

21-03-202421-03-2024